yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen strüktürda yapım edip, montaj ve onarma vetirelerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde alıyoruz.

Yangın kapıları yararlanma kayranına göre, rengine için ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan benzer sınıflandırması kötüdaki gibidir

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Yararlanma alanı makrolemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz özge bir kompartmanda korumayı yalnızçlar.

Yapı içlerinde sırça yahut maden kasa olan daha belli belirsiz ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

Binalarda sınırlı standartlarda arz alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği kucakin nazik öneme sahip olan strüktürel unsurlardır. Evgin durumlarda güvenli bir kaçış bulmak amacıyla tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olur. Yangın bapları çoğunlukla yangın Yangın Kapısı Fiyatları dayanımı mualla malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar olağan kapı kolu kadar olur.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa dışarıya, haricen esaslamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin takkadak her yerde, özellikle bile yetişkin binalarda olması kişilerin hayat kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıdem tütünın ve faik ısının hariçarı çıkmasını önlemek derunin bapnın sapa dayanıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page